Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu hava sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi gidişat önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin geçmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolay tahliye olmalarını esenlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı kısaltarak sürede Yangın Merdiveni Kapısı tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları binalmaktadır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi Yangın Çıkış Kapısı ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz Yangın Merdiveni Kapısı aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en şık bedel politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın ve ivedili gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu cenah temelı modellerde olağan kapı koluna misal. 

Report this wiki page